середу, 22 серпня 2012 р.

Найкращі книги під брендом благодійників


    Волинська державна обласна універсальна наукова бібліотека імені Олени Пчілки щиро вдячна:
   Голові Волинської обласної адміністрації Борису Петровичу Клімчуку, який передав книгозбірні рідкісні видання:


    Неймайр М. История Земли. Т. 1–2 / ред. А. А. Иностранцев ; пер. с нем. В. Улигомъ ; доп. и библигр. указ. В.В. Ламанский, К. П. Нечаев . – СПб. : Просвещение, 1897 . – 761 с., 848 с. : ил. , 2 карты

 

       Це двохтомне науково-популярне видання мало великий успіх в кінці XIX ст., було окрасою європейської естетично-історичної літератури. До цього часу в російській літератури не було загально доступного твору, в якому відображалось історія життя нашої планети – Земля.

      Видання, яке вийшло 1897 року в Петербурзі, є перекладом Неймайра М. з німецької мови з доповненням, які торкалися геології Росії.

 




 

           Запрошуємо до бібліотеки переглянути ці унікальні книги.

 
      Благодійному фонду «Рідна Волинь» який неодноразово передає безкоштовно для бібліотек області літературу. 


    За підтримки фонду побачила світ і книга Йосипа Струцюка «Пригоди за вcілякої погоди», 186 примірників якої потрапили до бібліотек області, особливо будуть цікаві для дітей молодшого та середнього шкільного віку, що полюбляють мандрувати просторами рідного краю та цікавляться його історією.





     Волинському фонду Степана Івахіва за передану книгозбірні бібліотечку літератури, зокрема: довідкової, дитячої та художньої (Географія світу: довідник школяра і студента; Довідник школяра і студента: всесвітня історія; Сучасний англо-український, українсько-англійський словник-довідник; Енциклопедія сенсацій; Петрарка Ф. Канцьоньєре; Іваничук Р. Четвертий вимір; Шрами на скалі, Лузина Л. Каменная гостья та багато інших). Надходження цих видань вагомо поповнить фонди бібліотеки і знайдуть щирих прихильників серед читачів.


    
   Благодійному фонду Ігоря Палиці «Новий Луцьк» за подаровану галузеву літературу, яка охоплює широкий спектр знань і стане в нагоді користувачам у задоволенні їх інформаційних потреб.

 

1 коментар:

  1. Здрастуйте, всі, я Адрік Вадим, який проживає в місті Курган, я хочу поділитися з вами всіма про те, як містер Бенджамін допоможе мені отримати кредит у розмірі 15 000 000,00 рублів, щоб почати свою доставку харчових напоїв після того, як я працюю Кілька готелів тут, в Кургані, просто щоб заробити на життя, але нещасливі, у мене все ще виникали труднощі з оплатою оренди, але я дякую Богу, що зараз я працюю самостійно, 5 працівників працюють на моїй опіці. Якщо ви шукаєте фінансову свободу, я радимо вам зв’язатися з паном Бенджаміном з цим електронним листом нижче та номером додатка. lfdsloans@outlook.com + 1-989-394-3740

    ВідповістиВидалити

Дарунок для бібліотеки від Українського осередку у Базелі

Фонд Волинської ДОУНБ імені Олени Пчілки поповнився важливими та цінними виданнями, що стосуються української культури, мистецтва, істо...