четвер, 21 червня 2018 р.

Подяка Міністра оборони України Степана Полторака вручена бібліотекареві Волинської ДОУНБ імені олени Пчілки


Волинська ДОУНБ імені Олени Пчілки взяла активну участь у  Всеукраїнській акції, ініційованій Міністерством культури України «Бібліотека українського воїна». Акція проводилася для  підтримки бойового духу та патріотичного виховання українських військовослужбовців.


У ході проведення акції приймалися та передавалися до бібліотек військових частин Збройних Сил України кращі зразки вітчизняної та світової художньої літератури в перекладі українською мовою, науково-популярні видання з історії Української держави, її культури, Збройних Сил України.
З 2015 по 2017 рік Волинською ДОУНБ імені Олени Пчілки було передано 4307 примірників книг. Наша бібліотека стала однією з найактивніших. Загальна кількість учасників акції, які передавали книги з власних бібліотек та колекцій, становить більше п’ятисот.
Відповідальною особою у Волинській області було призначено провідного бібліотекаря відділу комплектування Волинської ДОУНБ імені Олени Пчілки Онищенко Ларису Василівну. Вона організувала роботу та залучила до проведення акції працівників різних відділів бібліотеки, їх спільна праця дала чудові результати. Волинську область було відзначено та нагороджено Онищенко Ларису Василівну як відповідальну особу, Подякою Міністерства оборони України від 05 березня 2018 року, з особистим підписом Міністра оборони України, генерала армії України С. Т. Полторака «За значний особистий внесок в організацію та надання всебічної допомоги особовому складу військових частин та підрозділів Збройних Сил України, активну громадську діяльність та з нагоди Міжнародного жіночого дня». Директор книгозбірні Людмила Антонівна Стасюк підбила підсумки акції за 3 роки, подякувала за роботу та вручила подяку Ларисі Василівні Онищенко. 
Важливий внесок у проведенні акції зробили: волонтери та бібліотекарі Рожищенського, Любешівського, Камінь-Каширського, Ратнівського, Луцького районів, а також  міст Новолинськ та Луцьк.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Дарунок для бібліотеки від Українського осередку у Базелі

Фонд Волинської ДОУНБ імені Олени Пчілки поповнився важливими та цінними виданнями, що стосуються української культури, мистецтва, істо...